Det siger kunderne:

Mail fra Børnehuset Svanen i Lyngby:

De røde X Block klodser kom – de er helt fantastiske – og i meget høj kurs på legepladsen. Der bygges både butikker og huse. Forleden lavede børnene en scene og inviterede alle til Cirkusforestilling. I dag er der blevet bygget balancebane og både børn og voksne havde en fest. Børnene bruger klodserne til at sætte oven på hinanden – vi ser frem til at de også begynder at bygge med klodserne forskudt for hinanden. De grønne – X Fix - bruger børnene til at samle og tælle og sortere. De gule - X Board - er populære som bordplader/sæde.

På vegne af pædagogerne i Børnehuset Svanen, Christian X's Allé 99, 2800 Kgs. Lyngby
 

Mail fra Duetten i Vanløse:

De lege børnene selv skaber med og omkring klodserne er enormt dynamiske. De har ikke nødvendigvis en forudbestemt formel for det færdige resultat, og er frie til at bruge deres fantasi og kreativitetet.

Byggeprocessen er ofte det centrale i konstruktionslegene med X Block og denne proces fremmer både børnenes fantasi, kreativitet og legelyst. 

Klodserne bruges også i mere tilrettelagte aktiviteter, hvor pædagogerne designer forskellige lege og aktiveteter der understøtter børnenes udvikling.

Arbejdet med X Block kan nemt understøtte de 6 læreplanstemaer og der er mange timers leg og læring, både for børn og voksne.

Pædagogisk leder i Duetten, Vanløse. Nils Ebbe Hansen

Hvordan bruger I jeres X Block klodser?

Lad os inspirere hinanden! Vi vil elske at se de mange fantasifulde ting, I bygger med jeres klodser. Skriv endelig til os og fortæl – send gerne billeder med. Vi lægger de bedste idéer op her på siden – og slører naturligvis ansigterne på de børn, der eventuelt er på billederne.
 
I kan sende billeder og feedback til os på xblock@xblock.dk